Producten

Onze batterijen

Onze slimme energieopslagsystemen zijn er in twee varianten: de Batterijkubus en Batterijcontainer. Beide systemen zijn modulair, waardoor we ze zowel nu als in de toekomst met een uitbreiding de gewenste capaciteit kunnen leveren en ze in verschillende situaties toepasbaar zijn.

de Batterijkubus

Bekijk systeem

de Batterijcontainer

Bekijk systeem

Alle voordelen op een rij

Onze geïntegreerde en geavanceerde batterijen bieden talrijke voordelen. Onze batterijen zijn voorzien van veilige en recyclebare LFP-batterijen en zijn modulair uit te breiden. Hierdoor kunnen onze batterijen veelzijdig worden toegepast.

Bekijk onze batterijen

In onze energieopslagsystemen maken we gebruik van hoogwaardige componenten, waaronder LFP-batterijen (lithiumijzerfosfaat) van toonaangevende fabrikanten met een A-kwalificatie. Deze batterijcellen zijn niet alleen duurzamer, maar ook veiliger dan de veelgebruikte lithium-ionvarianten.

We gebruiken van de nieuwste batterijtechnologie zonder kobalt, wat resulteert in veiligere batterijen dan de gangbare lithium-ionvarianten. Deze batterijen hebben een levensduur van 15-20 jaar en worden vervolgens gerecycled of ingezet voor andere toepassingen.

De energieopslagsystemen zijn schaalbaar, waardoor we zowel direct als in de toekomst met een uitbreiding de gewenste capaciteit kunnen leveren. Dankzij de hoge energiedichtheid van de batterijen blijven de afmetingen van onze energieopslagsystemen beperkt.

Je verkrijgt toegang via je persoonlijke online portaal, waardoor je voortdurend real-time inzicht hebt in de prestaties van je energieopslagsysteem. Wij zijn in staat om op afstand de status van de batterijopslag te monitoren en te rapporteren. Bovendien stellen voortdurende metingen ons in staat om preventief onderhoud uit te voeren en vroegtijdige fouten op te sporen en te verhelpen.

Welke batterij oplossing past bij jouw organisatie?

Batterijscan

Doorloop onze batterijscan en ontvang kosteloos een simulatierapport, dat inzicht verschaft in welke batterij het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Daarnaast verkrijg je informatie over de potentiële winst, terugverdientijd en de CO2-besparingen die je kunt realiseren.

Stap 1: Kies je type organisatie
scan1 Logistiek & industrie
scan2 Agrarisch
scan3 Vastgoed en beheer
scan4 Retail
scan5 Bouw en utiliteit
Stap 2: Ik zoek een batterijoplossing voor
bedrijfsgroei Bedrijfsgroei
netcongestie Netcongestie
tijdelijke-stroomvoorziening Tijdelijke stroomvoorziening
opslag-zonneenergie Opslag zonne-energie
Stap 3: Ik wil een batterij kopen of huren?
Kopen
huren
Stap 4: Huidige situatie
Groter dan 3x80 ( grootverbruik)
Kleiner dan 3x80 ( kleinverbruik)
Stap 5: Aanvullende gegevens

    Kwartierdata uploaden (csv, xlsx of pdf) (optioneel):