Over ons

Over De Batterijspecialist

De Batterijspecialist is onderdeel van De Energiespecialist Groep. Met De Batterijspecialist streven wij ernaar een bijdrage te leveren aan de energietransitie en de vermindering van het congestieprobleem in Nederland. We helpen, adviseren en begeleiden zakelijke klanten in het proces naar duurzame energie en energieopslag. We staan als persoonlijke sparringpartner naast je, om mee te denken en het juiste advies te geven. Dit doen we op een transparante manier, met onze jarenlange ervaring en actuele kennis, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Werk je met ons mee aan een duurzame toekomst?

Welk systeem past bij jouw organisatie?

Doe de batterijscan

Doe de Batterijscan

Onze batterij jouw oplossing

Extra vermogen

Extra vermogen op ieder moment beschikbaar.

Energie opslag zonne-energie

Het opslaan en gebruiken van de overcapaciteit van jouw zonne-energie.

Generen van inkomsten

Geld besparen en verdienen met het handelen in energie op diverse energiemarkten.

Tijdelijke stroomvoorziening

Off grid vermogen voor iedere tijdelijke stroomvoorziening.

Alle voordelen op een rij

Onze batterijen bieden talrijke voordelen, niet alleen voor één belanghebbende, maar voor velen. Of u nu advies of ondersteuning nodig heeft, wij streven ernaar om samen met u een ideale totaaloplossing te vinden die voldoet aan de behoeften van alle stakeholders.

Bekijk onze batterijen

Onze energieopslagsystemen maken we gebruik van zeer hoogwaardige componenten. Zo gebruiken we LFP-batterijen (lithium ijzer fosfaat) van top A fabrikanten. Deze batterijcellen zijn duurzamer en veiliger dan de meest gebruikte lithuim-ion.

We maken gebruik van de nieuwste batterijtechnologie zónder kobalt. De batterijen zijn veiliger dan de veel gebruikte lithium-ion, gaan 15-20 jaar mee en worden daarna gerecycled of ingezet voor minder zware toepassingen.

De energieopslagsystemen zijn schaalbaar. Op deze manier kunnen we direct of met een latere uitbreiding de gewenste capaciteit leveren. De batterijen hebben een hoge energiedichtheid. Hierdoor blijven de afmetingen van onze energieopslagsystemen beperkt.

krijgt toegang via je eigen online portal. Hierdoor heb je continue real-time inzicht in de prestaties van je energieopslagsysteem. Wij kunnen de status van de batterijopslag op afstand monitoren en rapporteren. Daarnaast helpen continue metingen ons om preventief onderhoud uit te voeren en vroegtijdige fouten op te sporen en op te lossen.