Producten

de Batterijkubus

Algemeen

Onze Batterijkubus vertegenwoordigt de toekomst van energie in een geïntegreerd systeem. Met een geavanceerd lithiumbatterijsysteem dat specifiek is ontworpen voor hogere C-waarderingen, onderscheidt ons systeem zich door zijn indrukwekkende vermogensdichtheid, energiedichtheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, intelligentie en flexibiliteit. Dit geavanceerde pakket biedt een vooruitstrevende oplossing voor energiebehoeften. Onze batterijkubus is verkrijgbaar in verschillende maten en is schaalbaar, waardoor altijd het gewenste vermogen kan worden bereikt.

Configuratie
 • scan5
  Cycles

  > 6000 tot 70% capaciteit retentie

 • scan5
  Maatwerk

  Maatwerk van de batterijkubus is mogelijk.

  Schaalbaar tot 100MWH
  Keuze uit diverse A merk LFP fabrikanten.

Onze bidirectionele AC/DC-omvormer maakt tweerichtingsconversie mogelijk, waardoor je flexibel gebruik kunt maken van uw stroombronnen. Het systeem kan worden uitgebreid met een DC-omvormer voor zonnepanelen, waardoor je de verliezen tot een maximum kunt beperken.

Onze geavanceerde technologie omvat essentiële componenten die niet alleen de batterijduur verlengen, maar ook de prestaties optimaliseren. Dankzij de integratie van beschermingsmechanismen tegen overladen, overontladen en overmatige stroom, kunt u vol vertrouwen gebruikmaken van uw batterij. Bovendien waarborgt ons evenwichtige celbeheer een veilige, betrouwbare en kostenefficiënte werking van het gehele systeem.

Het systeem is uitgerust met een HVAC-airconditioningsysteem dat ervoor zorgt dat de juiste en veilige temperatuur binnen de container wordt gehandhaafd.

Met het energiebeheersysteem kun je zorgvuldig het energieopslagproces volgen, operationele strategieën beheren, historische gegevens vastleggen en de actuele systeemstatus bijhouden.

In normale werkomstandigheden bevindt de statische schakelaar zich in de gesloten stand. Bij een onderbreking van de stroomvoorziening wordt de statische schakelaar onmiddellijk geopend. Het systeem schakelt dan over naar een off-grid voeding en de batterij wordt ontladen om de belasting te voorzien.

De batterijcontainer is uitgerust met een FM200 brandblussysteem, wat een specifiek type brandblussysteem is dat ontworpen is voor het bestrijden van branden die worden veroorzaakt door elektrische apparatuur, waaronder batterijen. FM200 verwijst feitelijk naar heptafluorpropaan, een kleurloos, geurloos en smaakloos gas dat als blusmiddel wordt gebruikt in brandblussystemen.

Welke batterij oplossing past bij jouw organisatie?

Batterijscan

Doorloop onze batterijscan en ontvang kosteloos een simulatierapport, dat inzicht verschaft in welke batterij het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Daarnaast verkrijg je informatie over de potentiële winst, terugverdientijd en de CO2-besparingen die je kunt realiseren.

Stap 1: Kies je type organisatie
scan1 Logistiek & industrie
scan2 Agrarisch
scan3 Vastgoed en beheer
scan4 Retail
scan5 Bouw en utiliteit
Stap 2: Ik zoek een batterijoplossing voor
bedrijfsgroei Bedrijfsgroei
netcongestie Netcongestie
tijdelijke-stroomvoorziening Tijdelijke stroomvoorziening
opslag-zonneenergie Opslag zonne-energie
Stap 3: Ik wil een batterij kopen of huren?
Kopen
huren
Stap 4: Huidige situatie
Groter dan 3x80 ( grootverbruik)
Kleiner dan 3x80 ( kleinverbruik)
Stap 5: Aanvullende gegevens

  Kwartierdata uploaden (csv, xlsx of pdf) (optioneel):